Over LINDA

LINDA Sport & Coaching is actief op het gebied van sport, beweging en voeding. De activiteiten zijn het verzorgen van beweging aan ouderen, dementerenden, groepslessen, small group trainingen, personal coaching en coaching op het gebied van voeding. 

Linda Reepmaker van Belle

LINDA Sport & Coaching is opgericht in 2013 als eenmanszaak.

De organisatorische en uitvoerende ben ik: Linda Reepmaker van Belle. 

Ik ben gediplomeerd Personal Coach, groepsfitness docente, gewichtsconsulente en hormooncoach. Vanuit topsport schoonspringen ben ik mij vanaf 1991 gaan verdiepen in de fitnessbranche.

Mijn achtergrond omvat verschillende opleidingen:  Fitvak Fitnesstrainer, Les Mills, ClubJoy, XCO, Perfect Pilates, NASM Personal Training opleiding, TRX Suspension trainer, AALO all Round groepsfitness, AALO kettlebell, Beweeg Coach, Mental Coach, Running Therapie, Gewichtsconsulent en Hormooncoach. 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Docente Beweeg Coach bij Sonnevelt opleidingen, Club Manager, groepslesdocente en NASM Personal Trainer, waarvan sinds 2013 als zelfstandig ondernemer. Onder de naam LINDA Sport & Coaching probeer ik mensen te laten zien en ervaren dat sporten niet slechts een noodzakelijk kwaad is. Het kan een onderdeel van jouw levensstijl worden wanneer je de juiste bewegingsvorm gevonden hebt. Onze leefstijl heeft een effect op ons lichaam, ons denken, ons voelen en omgeving en kan daardoor werken als medicijn.

Mijn kracht is het kijken en luisteren naar de persoon en achterhalen wat de doelstelling(en) en motivatie zijn. Aan de hand van een anamnese (0-meting) en beweeganalyse wordt er bepaalt wat het niveau is waarop er gestart gaat worden met trainen. Het trainingstraject wordt besproken en aan de hand van de vorderingen tussentijds aangepast.

Een training- en beweegplan op maat dus!

Anouska van Voorden

Ik ben Anouska van Voorden, woonachtig in Zaltbommel.

Ik vind beweging, voeding en gezondheid erg interessant. Om hierover meer te weten te komen heb ik in 2018/2019 een cursus Beweegcoach en Gewichtsconsulent gevolgd.

Buiten sporten en training geven is erg prettig en ik vind het dan ook erg leuk om steeds weer een training samen te stellen die voor jou en de groep uitdagend is. Mijn doel is dat jij je na de training fit en voldaan voelt en plezier blijft houden in het sporten.

Groepslessen met LINDA

DagTijdstipType LesLocatie
Maandag09.30 - 10.30 uurSenioren fitZaltbommel
DinsdagGeen les
Woensdag19.30 - 20.30 uurBootcampOutdoor Rossum
DonderdagGeen les
Vrijdag10.30 - 11.30 uurSenioren fitZaltbommel
Zaterdag09.00 - 10.00 uurRunning BootcampOutdoor Rossum
ZondagGeen les

DagTijdstipType LesLocatie
Maandag09.30 - 10.30 uurSenioren fitZaltbommel
DinsdagGeen les
Woensdag19.30 - 20.30 uurBootcampOutdoor Rossum
DonderdagGeen les
Vrijdag10.30 - 11.30 uurSenioren fitZaltbommel
Zaterdag09.00 - 10.00 uurRunning BootcampOutdoor Rossum
ZondagGeen les